Brand,- detectie en bestrijding

Branddetectie:

Hatulek levert voor elk pand of toepassing de juiste oplossing voor brandveiligheid.

Uiteraard zijn wettelijke eisen maatgevend voor het ontwerp en omvang van uw installatie, Hatulek levert u het nodige advies en verzorgt het Programma van Eisen en overleg met het bevoegd gezag, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken.

Indien uw installatie gecertificeerd dient te worden op basis van het bouwbesluit of bijvoorbeeld op wens van uw verzekering, dan verzorgen wij ook het certificeringstraject geheel voor u. U ontvang na oplevering van de installatie een wettelijk erkend certificaat en daarmee kunt u aantonen dat uw pand voldoende veilig is uitgerust, voor uw medewerkers en uw goederen.Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw installaties om blijvend te voldoend aan de wettelijke eisen voor instandhouding van uw installaties conform het CCV certificatieschema. Indien gewenst voeren wij ook het verplichte maandelijks beheer ter plaatse voor u uit, conform NEN2642.

Brandbestrijding:

Hatulek levert ook brandblus,- en bestrijdingmiddelen en onderhoudt deze jaarlijks tegen zeer scherpe tarieven. Ook het leveren en installeren van gasblusinstallaties of sprinklersystemen behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op