24/7 service

Naast realisatie van elektrotechnische oplossingen beschikken wij ook over een 24-uurs servicedienst, ervaren en gespecialiseerde technici die in geval van een verstoring of defect, dag en nacht voor u klaar staan om uw processen of comfort weer binnen afzienbare tijd herstellen. Uw installaties zijn onze zorg en verantwoordelijkheid, als ware het onze eigen installaties !!

Naast onze storings,- en onderhoudsovereenkomsten tegen lage jaarkosten en aantrekkelijke kortingen op zowel materiaal als uurlonen, stelt Hatulek ook meerjaren onderhoudsconcepten voor u op, waarbij wij u geheel kunnen ontzorgen in uw onderhoudsbehoefte en u uw onderhoudskosten fors kunt terugdringen. Met ons meerjaren onderhoudsprogramma krijgt u inzicht in de totale onderhouds, en vervangingskosten (TCO) gedurende een lange termijn en streven wij naar een lineaire kostenstructuur met forse besparingen voor uw investeringen.

Info: Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of adviesgesprek met een van onze deskundige medewerkers via 046 458 11 00 of info@hatulek.nl.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op