Data & Telecom

Hatulek is gespecialiseerd in het aanleggen van bekabelingsystemen voor data- en telefonie verkeer waarmee oplossingen geboden worden voor alle soorten data- en telecommunicatie voor zowel bedrijven als particulieren en instellingen.

Hatulek kent geen standaard productenpakket voor data en telefonie verkeer. Elke oplossing komt tot stand in overleg met de klant, al naar gelang de behoefte en wensen.Wij leggen complete bekabelingsystemen aan voor uw data- en telecommunicatie, inclusief de benodigde schakelkasten. Denk daarbij aan UTP, FTP en STP voor datatransfer en aan uitbreidingen van telefoonnetwerken op basis van bestaande communicatiestructuren. Als medium wordt gebruik gemaakt van een UTP/STP kabel. Het netwerk is geschikt voor vrijwel alle gangbare data- en telecommunicatie apparatuur, zowel high/low-speed terminals, personal computers, analoge- en digitale telefoontoestellen, videoservers, printers etc.

Voor de bekabeling wordt vooral gebruik gemaakt van UTP-, FTP- en PIMF kabel (geschikt voor datasignalen van 125 MHZ tot 600 MHZ). Deze kabels zijn uitermate geschikt om verbindingen te maken van werkplekken en randapparatuur in een LAN of LA netwerkstructuur. Tevens zijn de UTP- en FTP kabels geschikt voor snelle synchrone en asynchrone verbindingen, alsmede voor telefonie en ISDN netwerken.Voor technische hoogwaardigere oplossingen en backbones leveren wij ook de glasvezelbekabeling tussen uw servers, serverruimten en/of patchkasten.

Draadloze data oplossingen
In de huidige maatschappij is het gebruik en beschikbaar zijn van draadloze dataverbindingen, niet meer weg te denken. Hatulek kan u ondersteunen in het verbeteren van uw Wifi-dekking, aanleggen van draadloze netwerken en optimaliseren van de dekking in en om uw pand.

Zorgcommunicatie
Zorgcommunicatie ofwel zorgdomotica is met de vergrijzing van de maatschappij een steeds vaker gevraagde oplossing die het mogelijk maakt langer thuis te wonen, of aangesloten te zijn in of op een zorgcentrum voor zorg op afroep.

Wij verzorgen in samenwerking met onze ontwikkelingspartners in zorgsystemen samen met u een op maat afgestemde oplossing, of deze nu voor 1 locatie of woning is tot zeer complexe zorgsystemen in woon/zorgcomplexen.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op