Elektrotechniek

Hatulek is een veelzijdige elektra-installateur die u in alle elektrotechnische vraagstukken met haar expertise van dienst kan zijn. Onze dienstverlening gaat ver en is zeer professioneel en efficiënt, hetgeen tot uiting komt in een uitgebalanceerde installatie in uw pand. In uw hele bedrijfspand moet u zorgeloos continue kunnen beschikken over elektriciteit met een capaciteit afgestemd op uw behoefte. Deze installatie moet ten alle tijden veilig zijn. De wensen van u als klant, alsmede de veiligheid staat bij Hatulek tijdens de verschillende fases van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud, op de eerste plaats.

Door eerst te denken en dan pas te doen zijn wij in staat de functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier te installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. U kunt ons voor elk specialisme inschakelen, afzonderlijk of als totaalpakket. Met oog voor details, eveneens aangepast aan de uiteindelijke inrichting.

U mag er als relatie van uitgaan dat wij de nieuwst ontwikkelingen toepassen op het gebied van de techniek zelf, maar ook op gebied van wet,- en regelgeving, normeringen en richtlijnen die op uw installaties en/of gebouwen van toepassing zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken om complexe regels, normen en wetten, wij kennen deze en passen ze toe waar dat vereist is.

Hatulek uw totaalpartner als het bijvoorbeeld gaat om:

Installatietechniek
(Nood)verlichting
Intercomsystemen
Zonne-energie


                                                                                    


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op