Industriele automatisering en besturingstechniek

De Hatulek Group is uw partner bij uitstek in industriële automatisering en besturingstechniek. Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, construeren en assembleren van panelen en besturingen, is waar we uitermate trots op zijn.

Engineering – productie in eigen hand – maatwerk productie – seriematige productie – kwaliteitscontrole.

Wij leveren wereldwijd besturingspanelen aan een breed scala opdrachtgevers in uiteenlopende industriële sectoren. Panelen zijn de belangrijkste schakels tussen mens en machines. Een paneel moet feilloos werken, een groot bedieningsgemak hebben en ook ergonomisch voldoen aan de hoogste eisen. Alvorens levering wordt elk product gecontroleerd en getest, inclusief specifieke klanteisen.

We verzorgen schakel,- en bedieningspanelen van engineering tot en met installatie en inbedrijfstelling. Wij leveren de daarbij passende hardware van diverse gerenommeerde merken en leveranciers.

Indien u als machinebouwer, installateur of eindklant het gehele traject voor de besturing wilt uitbesteden, willen wij graag met u meedenken. Op deze wijze kunnen wij u tijdens de ontwikkelingsfase van advies voorzien en een bijdrage leveren op het gebied van techniek en prijs. Door te werken met vaste contactpersonen en korte communicatielijnen vormen wij een verlengstuk voor uw organisatie.

De hardware engineering en elektrotechnische schema’s worden vervaardigd middels EPlan. Voor de software engineering, maken wij gebruik van de softwarepakketten van de PLC leveranciers. Maatwerk op gebied van software en software-ontwikkeling is mogelijk bij de Hatulek Group door samenwerking met onze gespecialiseerde partners en eigen ontwikkelaars.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op