Software-ontwikkeling en afstandsbeheer

Hatuguard® is een datalogger welke snel en alert op uw meetresultaten inspeelt. Er vindt een volledige automatische verwerking van uw meetgegevens plaats en, zeer belangrijk, er is een rechtstreekse alarmering naar uw storings- of onderhoudsdienst mogelijk.

Overal waar analoge en digitale signalen gemeten, gemonitord, bewaakt en/of geregistreerd moeten worden, biedt de Hatuguard datalogger de oplossing. Vor toepassing van de Hatuguard kunt u denken aan:

  • Legionella preventie
  • Gebouwautomatisering
  • Produktiebewaking
  • Datalogging
  • Energiebeheer
  • Procescontrole

De Hatuguard datalogger communiceert draadloos door middel van een GPRS verbinding. Er zijn ter plekke dus geen telefoonaansluitingen meer noodzakelijk. Bovendien maakt deze techniek de Hatuguard datalogger ook mobiel inzetbaar.

De Hatuguard datalogger is zeer eenvoudig te integreren in zowel nieuwe alsook bestaande systemen. Door gebruik te maken van technieken gebaseerd op internettechnologie kunnen wij voor u een bedrijfsspecifiek en op maat gemaakte user-interface ontwikkelen. Deze toepassing is ook online toegankelijk middels onze eigen Hatuguard controller.

De Hatuguard datalogger controller analyseert, bewaart en verstuurt de meetgegevens naar een van de Hatuguard data servers of uw eigen data verwerkingssysteem. Dit maakt het voor u mogelijk, waar u ook bent via internet de meetresultaten te bekijken en eventuele aanpassingen in uw processen door te voeren. De logger verzamelt, bewaart, verstuurt, verwerkt, biedt aan en voert uit. Kortom, het zorgt voor gerichte ondersteuning: overal en altijd!


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op