Verdelers en panelenbouw

Hatulek is uw aanspreekpunt in Nederland en de Euregio op het gebied van geprefabriceerde schakel,- en verdeelinrichtingen tot en met 6300Ampere.

We zijn in staat om perfect maatwerk te bieden aan installatiebedrijven en industrie door de eigen fabricageafdeling waar we verdelers geheel naar uw wens samenstellen. U kunt uw verdelersystemen in onderdelen krijgen of compleet op maat.

Wij bieden u een volledig aanbod middels diverse oplossingen, indien gewenst met ontwerp,- en calculatieondersteuning. We stemmen onze oplossingen precies af op uw organisatie en denken continu met u mee. Elke verdeelinrichting wordt met de grootste zorg samengesteld, compleet voorzien van keuringsrapport en installatieschema. Voor bestaande verdeelinrichtingen kunnen wij voor u de uitbreiding of renovatie verzorgen.

Samen met onze projectleiders stellen we een uitgekiend totaalpakket voor u samen, hetgeen resulteert in een passende oplossing. We staan u graag te woord om dit nader toe te lichten.

We zijn erkend paneelbouwpartner voor twee toonaangevende marktleiders op dit gebied wereldwijd: Hager Elektro en Eaton Industries Netherlands.

Plaatsen en aansluiten van de verdelers hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op