Nieuws

Hatulek Group sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Hatulek Group gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Op 25 juni 2020 hebben we ons aangesloten bij het bedrijf. We blijven vanuit onze zelfstandige vestiging opereren vanuit Sittard en gaan intensief samenwerken met de vestigingen in deze regio.

Waarom sluit Hatulek Group zich aan bij Hoppenbrouwers?Paul Tummers: “Monique en ik willen het rustiger aan gaan doen en zijn tijdig op zoek gegaan naar een passende partij om ons bedrijf over te nemen. Hoppenbrouwers sluit aan op zowel onze activiteiten op het gebied van elektrotechniek (Hatulek BV) als onze activiteiten op het gebied van industriële automatisering en panelenbouw (Hatulek EMUS BV). Bovendien kan ik, door samen te gaan met Hoppenbrouwers, mijn medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen.

Wat verandert er voor u als klant?

Wij blijven als zelfstandige vestiging in Sittard opereren. Paul Tummers en Monique Brorens blijven tot einde van het jaar het gezicht van de vestiging.

De naamswijziging van Hatulek Group naar Hoppenbrouwers Techniek zal naar verwachting in september gaan plaatsvinden. We zorgen ervoor dat de integratie voor u zo geruisloos mogelijk verloopt. U houdt hetzelfde aanspreekpunt en kunt rekenen op de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

De groeiambitie naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf blijft, ondanks de Corona-crisis , volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Hatulek Group komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten. De overname sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. De kennis en ervaring van Hatulek Group op het gebied van elektrotechnisch, industriële automatisering en panelenbouw zijn een mooie aanvulling op de expertise van Hoppenbrouwers.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen. Bij het 100-jarig bestaan in 2018 kreeg Hoppenbrouwers Techniek het Predicaat Koninklijk.

Meer weten over Hoppenbrouwers Techniek? Ga naar: www.hoppenbrouwerstechniek.nl of bekijk hun bedrijfsvideo voor een impressie.

                               

Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op