Elektrotechniek

4 september 2017

Ter versterking van onze afdeling elektrotechniek en service zoeken wij

een allround zelfstandige elektromonteur 

met kennis van zowel industriële projecten als gebouwgebonden installaties. De functie biedt veel afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek en werkomgeving.

Functieomschrijving

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de industrie, utiliteit en woningbouw. Je werkt aan projecten van een paar dagen tot enkele weken. Je hebt direct contact met de klant. Om optimale service aan de klanten te verlenen is het wel eens nodig onder tijdsdruk of wat langer te werken. We verwachten dat je bereid bent dat te doen.

Wij Vragen

Je beschikt over een technische opleiding op MBO-niveau: elektrotechnische installaties (4)  aangevuld met diploma VCA . Bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring als elektromonteur binnen de industrie. Daarnaast ervaring op het gebied van gebouwgebonden installaties in de utiliteit en woningbouw

Je beschikt over een klantgerichte en vriendelijke houding en een proactieve, servicegerichte instelling. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Daarnaast heb je een representatief voorkomen, doorzettingsvermogen en ben je leergierig. Je kunt goed samenwerken met collega’s. Je kunt zowel zelfstandig en ook in teamverband werken, creatief meedenken en handelen

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team in een snel groeiende en sterk innoverende onderneming in een dynamische werkomgeving met het besef voor jezelf dat je in deze startersfunctie een serieuze kans krijgt geboden op een loopbaan in de elektrotechniek.

Uiteraard krijg je de beschikking over professioneel gereedschap, de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en –schoenen. Alsmede een bedrijfswagen en een telefoon voor zakelijke doeleinden. Er is een informele werksfeer.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Er is voor onze medewerkers een collectieve ziektekostenverzekering ter beschikking.

Meer informatie?
Terug naar overzicht