(Nood)verlichting

Ook in (nood)verlichting zijn wij uw partner; Van het berekenen en ontwerpen van lichtplannen, projectie van noodverlichting conform NEN-EN1838 en NEN-EN50172, tot het leveren en monteren van de armaturen en het preventief en correctief onderhoud.

Hierbij geven wij u adviezen voor een juist en optimaal gebruik van de verlichting, deze zijn van groot belang voor een moderne en goed uitgeruste werkomgeving. Voor de wettelijk vereiste controle van uw noodverlichting bieden wij onderhoudscontracten die u geheel ontzorgen, controlelijsten staan op elk moment in ons klantportaal voor u gereed zodat u deze altijd kan overleggen bij een controle door het bevoegd gezag.

Nieuw in ons pakket zijn innovatieve LED (nood)verlichtingsarmaturen die naast een hogere lichtopbrengst in vergelijking met traditionele armaturen, een forse energiebesparing opleveren. Niet alleen het leveren van complete nieuwe armaturen maar ook het ombouwen van bestaande armaturen naar LED, uiteraard tegen geringe investeringen, behoort tot onze innovatieve mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op