monteur beveiligingstechniek (brandmeld- in inbraakinstallatie)

Functieomschrijving

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Die graag bezig is met techniek gecombineerd met veiligheid. De allrounder die graag elke dag zijn taken afwisselend en breed uitvoert. Die verantwoordelijkheid heeft en servicegericht werkt. De monteur die elke dag zijn taken afwisselend en breed uitvoert. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een breed scala aan relaties waar we onze werkzaamheden voor uitvoeren. Wij zijn een MKB onderneming met korte lijnen, no nonsense, en de deuren van de kantoren staan altijd open. Er is een informele werksfeer.

Taken:

In deze veelzijdige baan zorg jij voor de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen bij onze klanten. Dagelijks ben je daardoor actief bij een groot aantal verschillende klanten. Je werkt met een grote diversiteit aan systemen zoals inbraakdetectie, CCTV, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Je voert conform (veiligheid)voorschriften de werkzaamheden aan de installaties zelfstandig uit. Je hebt tijdens de werkzaamheden contact met de klant en bent verantwoordelijk voor het installeren, programmeren, inbedrijfstelling en het onderhoud van de installatie. Je denkt mee over eventuele uitbreidingen of aanpassingen in de beveiliging van de bedrijfsvoering van de klant.

Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn belangrijk in deze functie. Je maakt na een inwerkperiode onderdeel uit van de storingsdienst.

Wat vragen wij, welke functie-eisen zijn er:

Een technische opleiding op MBO-niveau, aangevuld met vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van beveiliging en inbraak installaties, minimaal een opleiding MBV of installatiedeskundige / onderhoudsdeskundige BMI. Ben je niet in het bezit van de vereiste diploma's maar heb je wel ervaring en ben je bereid om scholing te volgen, dan bieden wij deze gelegenheid. Aarzel dan niet om te solliciteren!

Daarnaast heb je ruime praktijkervaring waarvan minimaal 3 jaar binnen het vakgebied.
Je beschikt over een klantgerichte houding en een proactieve instelling. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook zelfstandig en onder tijdsdruk werken. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij

Uitstekende en primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en in overeenstemming met de zwaarte van de functie;
  • Mogelijkheid om direct in vaste dienst te komen bij Hatulek BV
  • OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN
  • Een informele en prettige werksfeer;
  • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen;
  • een collectieve ziektekostenverzekering;
  • een bedrijfsauto (caddy of transporterbus)
  • een mobiele telefoon voor zakelijke doeleinden
  • Pensioenregeling;
  • Goede doorgroeimogelijkheden.

Wij belonen echter niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want jouw ontwikkeling komt zowel ons als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Kortom een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie en vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met de heer P. Tummers of mevrouw M. Brorens of per mail: p.tummers@hatulek.nl / m.brorens@hatulek.nl

Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op