Wie zijn wij

De Hatulek Group is uw totaalpartner in elektrotechniek en heeft inmiddels bijna een halve eeuw kennis en ervaring in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie.

Missie:

De Hatulek Group stelt zich ten doel voor onze relaties een kennispartner te zijn die zich richt op het totaalpakket elektrotechnische installaties, voor zowel particulieren als de industrie en utiliteit. Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte lijnen. Mede hierdoor zijn we in staat om, nationaal en internationaal, snel en effici├źnt de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in hoogwaardige en functionele oplossingen. Hierbij zetten wij ons optimaal in voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij wij hoogstaande kwaliteit niet uit het oog verliezen.

Visie:

Wij vinden het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf. Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie technici. Zij zijn de toekomst voor ons bedrijf, immers kennis is de basis van ons voortbestaan en daarin willen wij graag investeren.

Maatschappelijke betrokkenheid:

Hatulek Group werkt nauw samen met organisaties die mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt, een deel van onze productie wordt dan ook in die bedrijven gerealiseerd. Daarnaast denken wij met onze relaties mee hoe wij ook voor hun een bijdrage kunnen leveren in de MVO doelstellingen.

Geïnteresseerd?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.45 uur.

Neem contact op